Selv de bedste

Læsning og højtlæsning er afgørende for dine børns sproglige udvikling, for samvær, for fantasien og evnen til at visualisere. Og i modsætning til mange andre ting, er en god læseoplevelse ikke overstået på et øjeblik. De bedste børnebøger læses jo netop igen og igen og bæres med os gennem livet.

I Danmark har vi længe kunnet iagttage et sært paradoks i børnefamiliernes indkøbsvaner. Aldrig har småbørnsforældre været mere opmærksomme på, hvad der er bedst for deres børn, både når det gælder sundhed og udvikling. Der bliver ikke sparet, når det gælder miljø- og sundhedstestet tøj, legetøj og fødevarer, ligesom der også gerne bruges penge på indretning, oplevelser og tilbehør.

Og selvom de fleste småbørnsforældre - takket være landsdækkende læsekampagner og opfordringer fra institutioner og skoler - heldigvis godt ved, at minimum 15 minutters daglig højtlæsning/læsning er afgørende for deres børns sproglige udvikling, for samvær, for fantasien og evnen til at visualisere, så er der en tendens til, at børnebøger ikke er noget man køber; det er noget man låner. Argumentet er ofte, at bøgerne er dyre – og børnene så hurtigt vokser fra dem. Men sandheden er jo, at børnebøger i mange tilfælde er billigere end både legetøj, biografbilletter og fredagsslik. Og i modsætning til disse ting er en god læseoplevelse ikke overstået på et øjeblik, nej, de bedste børnebøger læses jo netop igen og igen – og bæres med os gennem livet. 

Høst & Søns Selv de bedste … skal derfor ses som en humoristisk øjenåbner, et kærligt lille indspark til at blive opmærksom på børnebøgernes værdi. Til at hjælpe os med bedst at få budskabet ud til forældre og bedsteforældre, har vi allieret os med nogle af vores mest kendte og elskede figurer: Villads fra Valby, Carl og Cirkeline, men også de mange nye ansigter, som løbende bliver føjet til vores store familie: Magda, Tom Gates og Selfie-Simon.DOWNLOAD materiale


Det er vigtigt for os, at budskabet i Selv de bedste … nemt og enkelt skal kunne bruges og aktiveres ude i butikkerne, så her kan I løbende finde, hente og downloade materiale. Klar til brug! 

Klik på nedenstående og hent en zip-fil med elementerne:

Grafikker til web, Facebook og Instagram

Hyldeforkanter-print selv

Plakater-print selv A4/A3


LIGE NU. POS-materiale til din butik


Hyldesvirpere:


      

    

Postkort:


    

  

Uro:


    

  

  

Plakater (35x100 / 70x100):


  
Missing 'Nyhedsbrev' in 'Opsaetning'

Configuration error

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK