Indsend dit manuskript til Rosinante & Co

Vi tager med glæde imod manuskripter. Send et print af hele manuskriptet til os. Du kan sende det med almindelig post til vores postadresse eller aflevere det personligt i Gyldendals reception, Klareboderne 3, hver dag mellem kl. 9.00 og 15.30. Vi modtager ikke manuskripter via e-mail. 

Vedlæg venligst kontaktoplysninger – og eventuelt enkelte oplysninger om dig selv og om manuskriptets indhold i et følgebrev. Vi sender en kvittering, når vi har modtaget og registreret manuskriptet. 

Inden for ca. to måneder vil redaktionen vurdere manuskriptet og tage stilling til en eventuel udgivelse. Vi sender et skriftligt svar til dig, men da vi får mange manuskripter og idéer til udgivelser tilsendt, er det desværre ikke altid muligt at give uddybende kommentarer til teksten. 

Vi ser helst, at du ikke sender den samme tekst til andre forlag i den periode, hvor vi har manuskriptet til overvejelse. 

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan påtage os noget ansvar for tilsendt originalmateriale, og vi anbefaler derfor, at du sørger for at have en kopi selv. 


Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK